Aan de slag met My ISO Genius

Direct aan de slag

Leuk! Je bent geïnteresseerd in My ISO Genius. Maar zit er allemaal inbegrepen bij de My ISO Genius implementatietool? Onderstaand leggen wij het gehele pakket uit.

De verschillende pakketten zijn ingericht op hoe groot jouw organisatie is. Immers, het implementeren van een managementsysteem is complexer bij een wat grotere organisatie. Daarop zijn de pakketten dan ook ingericht, zodat je alle ondersteuning kan blijven krijgen van onze helpdesk en toegang krijgt met meer accounts om het werk te verdelen en om E-Learnings te kunnen volgen.

De implementatietool

Onbeperkt toegang tot de implementatie tool voor de norm naar keuze. Deze tool geeft je alle informatie die je nodig hebt om de norm zelf te kunnen implementeren en is opgebouwd aan de hand van de hoofdstukken van de norm.  Dit hebben wij vertaald in een begrijpelijke taal, waarin per eis wordt uitgelegd:

  1. Wat zegt ze norm?
  2. Wat bedoelt de norm?
  3. Wat moet je doen?
  4. Hoe kijkt een auditor hier naar?

De implementatietool is dusdanig opgebouwd dat je alle documenten in je eigen mappenstructuur kunt opzetten en voor de continuïteit niet afhankelijk bent van My ISO Genius. Wel kan je na afloop van de implementatie kiezen voor onze onderhoudsmodule met helpdesk!

Documentatie en formats

Niet meer hoeven nadenken over hoe je de norm toepast. Want alle toepassingen hebben wij al voor je vertaald naar formats. De formats bevatten voorbeelden zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt en je een goede start kunt maken met het invullen ervan. Zo heb je in no time je managementsysteem opgezet.

Helpdesk

We gaan ervanuit dat je het niet nodig hebt, maar mocht je ergens niet uitkomen dan staat wij voor je klaar voor het beantwoorden van je vragen. Per email kun je je vraag sturen naar  support@myisogenius.com en we komen dan zo snel mogelijk bij je terug maar in ieder geval binnen 48 uur op werkdagen!

E-Learning Bewustzijn

Bewustzijn is een belangrijk onderdeel van de norm en richt zich op het bewustzijn van de medewerkers in de organisatie. Weten zij waar ze verantwoordelijk voor zijn ten aanzien van het managementsysteem en weten zij wat er van hen wordt verwacht? Met deze e-learning toon je aan dat medewerkers bewustzijn een belangrijk onderdeel is van het succes van het managementsysteem.

E-Learning Risicomanagement

Risicomanagement kan nog wel eens een lastig onderwerp zijn voor de meeste bedrijven. Daarom hebben we hier wat extra aandacht en liefde aanbesteed zodat in deze e-learning duidelijk wordt wat risicomanagement is en hoe je dit toepast. Een verdieping op een wat lastiger hoofdstuk van de norm!

E-Learning Interne Audits

Deze superhandige e-learning kun je één of meerdere medewerkers laten doorlopen die straks als verplicht onderdeel van de norm de interne audit gaat uitvoeren. Dit zorgt voor de waarborging van objectiviteit. In deze e-learning leer je alles over interne audit technieken en over welke stappen je moet doorlopen om succesvol een interne audit uit te voeren.

Add-On: Toevoeging extra norm (€29pm)

Een extra norm toevoegen kan eenvoudig door deze toe te voegen aan je abonnement. De meeste normen zijn eenvoudig met elkaar te integreren, wat ervoor zorgt dat je één managementsysteem gebruikt die aan meerdere normen kan voldoen. Je betaalt dan niet een volledig nieuw lidmaatschap maar alleen voor datgene wat je gebruikt. Deze norm heb je vervolgens minimaal een jaar tot je beschikking en kun je onbeperkt raadplegen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen over deze norm ook weer bij de helpdesk terecht. Je bestaande My ISO Genius abonnement blijft deze hele periode doorlopen.

Add-On: Onderhoud en Helpdesk (€45pm)

Na certificering is het van belang dat je het managementsysteem ook onderhoud en de nodige zaken blijft bijhouden. Om ervoor te zorgen dat dit proces de juiste vorm krijgt hebben wij de onderhoudstool ontwikkeld. Deze tool geeft je inzicht in wanneer je bepaalde zaken moet updaten en wat de norm hierin eist. Een stuk compacter dan de implementatietool, omdat je immers al een systeem hebt staan. Wil je het jezelf echt makkelijk maken na certificering? Dan is de onderhoudstool een goede zet. Wij nemen aan het einde van het eerste jaar contact met je op voor het bespreken van deze optie.

Ja ik wil direct aan de slag!

Binnen 24 uur aan de slag? Na ontvangst van je aanvraag verwerken wij deze direct en versturen we binnen een paar uur de factuur voor de eerste maand. Na betaling per iDeal of bankoverschrijving activeren wij jouw account direct. Zo ben je binnen 24 uur aan de slag. My ISO Genius vraag je aan via onderstaand aanvraagformulier. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.

  • Kies de norm waarvoor je My ISO Genius aanvraagt. De kosten per extra norm (1 norm naar keuze is reeds toegevoegd) bedragen € 29,- per maand.
  • Prijzen excl. btw.