FAQ - alles omtrent ISO certificeringen

Waarom kiezen voor My ISO Genius ten opzichte van een traject met een consultant?

Met My ISO Genius profiteer je van de kennis en begeleiding van een consultant, zonder dat je daarvoor betaald.

Met My ISO Genius doe je alles zelf, maar wel met volledige ondersteuning. Je bent verzekerd van alle benodigde formats, stappenplannen en een complete uitleg per norm en eis.

Je weet exact wat er van je verwacht wordt en hoe jij je goed kunt voorbereiden op de audit. Daarnaast stel je jezelf in staat om gemiddeld 70% sneller je ISO certificaat te behalen.

Hoeveel uur heb ik nodig voor een ISO certificering?

Hoeveel uur je exact kwijt bent voor jouw ISO certificering kunnen we je niet vertellen. Wel kunnen we je verzekeren dat je met My ISO Genius alles in huis haalt om het gehele proces soepel en snel te laten verlopen.

Waarom verschillen de prijzen op basis van de grootte van de organisatie?

Hoe kleiner de organisatie is, hoe eenvoudiger het is om een ISO managementsysteem op te zetten. Processen zijn minder complex, er hoeven minder dingen intern afgestemd te worden en er zijn minder documenten benodigd om het managementsysteem goed te kunnen laten functioneren. Wij merken daardoor dat de hoeveelheid vragen en verdere ondersteuning vanuit kleinere bedrijven lager ligt. Hierdoor kunnen we deze pakketten goedkoper aanbieden!

Ook is het zo dat bij grotere organisaties er een behoefte staat aan meer accounts voor My ISO Genius. Dit verschil is dan ook meegenomen in de pakketprijzen.

Is het mogelijk meerdere normen te combineren?

Jazeker! Dat is goed mogelijk. Geef tijdens het bestelproces aan voor welke normen je My ISO Genius wilt inzetten. Wij activeren dan de juiste pakketten voor jou. Je betaalt daarbij voor de toevoeging van een tweede norm minder dan voor de eerste norm.

Wat als ik er niet uit kom?

Heb je tijdens het implementeren van je managementsysteem een vraag of kom je er even niet uit, dan staat onze Helpdesk voor je klaar. Je kan op ieder moment je vraag stellen en binnen 24 uur (op werkdagen) mag je een reactie verwachten. Zo weet je zeker dat je snel weer verder kan en niet lang hoeft te wachten.

De helpdesk wordt bemand door consultants die dagelijks de kennis in de praktijk brengen door bedrijven te ondersteunen in het implementeren van het managementsysteem. Zo weet je zeker dat alle kennis aanwezig is om jou verder te helpen.

Krijg direct hulp bij jouw ISO certificaat